Dit product is succesvol toegevoegd aan je winkelwagen

iPhone 6/6S hoesjes

Je nieuwe iPhone 6/6S wil je natuurlijk van goede bescherming voorzien. Met de ruime collectie iPhone 6/6S hoesjes van iPhone-Cases.nl blijft je iPhone 6/6S in goede conditie en geef je hem een nieuwe look. Ons assortiment bestaat uit iPhone 6/6S hoesjes van veel verschillende merken, uitvoeringen, kleuren en ontwerpen. Door ons ruime aanbod vind je bij ons altijd het iPhone 6/6S hoesje waar je naar op zoek bent.

Van laag naar hoog sorteren

Artikel 1 tot 48 van 353 totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren

Artikel 1 tot 48 van 353 totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Vele verbeteringen

De iPhone 6/6S is door Apple voorzien van een nieuw ontwerp en verschillende onderhuidse verbeteringen. Het toestel is niet alleen een stuk sneller, maar ook uitgerust met een verbeterde camera en NFC technologie, waarmee draadloze betalingen kunnen worden gedaan. Al onze hoesjes zijn voorzien van een perfecte pasvorm en slimme uitsparingen zodat alle nieuwe functies van de iPhone 6/6S vanuit het hoesje kunnen worden gebruikt.

Bestel een iPhone 6/6S hoesje met het juiste beschermingsniveau

Om je iPhone 6/6S optimaal te beschermen, heb je een hoesje nodig met het juiste beschermingsniveau. Omdat iedereen zijn iPhone 6/6S anders gebruikt, kun je bij ons kiezen uit iPhone 6/6S hoesjes met verschillende beschermingsniveaus. Sommige hoesjes bieden bescherming tegen lichte beschadigingen terwijl andere hoesjes ontworpen zijn om te beschermen bij vallen vanaf grote hoogte. Er zijn zelfs iPhone 6/6S hoesjes die volledig waterdicht zijn en het toestel onder water beschermen.

Heel veel iPhone 6/6S hoesjes

Een iPhone 6/6S hoesje moet ervoor zorgen dat het kostbare toestel in goede conditie blijft en vrij blijft van beschadigingen. Daarnaast moeten het ontwerp en het aantal beschikbare kleuren ervoor zorgen dat het hoesje bij jou past. Ons assortiment zal daarom steeds verder worden uitgebreid om de beste hoesjes voor de iPhone 6/6S te kunnen leveren.