Dit product is succesvol toegevoegd aan je winkelwagen

Bugatti iPhone 6/6S Plus hoesjes

Met de hoesjes van Bugatti bescherm je je iPhone 6/6S plus in stijl. Ze worden met de hand gemaakt van echt kwaliteitsleer en krijgen daardoor een exclusieve uitstraling. Veel producten beschikken over leuke features zoals een magnetische sluiting of ruimte voor pasjes.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Bugatti hoesjes voor iPhone 6/6S Plus vandaag nog verzonden

De producten van Bugatti zien er niet alleen aantrekkelijk uit maar zijn ook prima in staat om je iPhone 6 Plus of 6S Plus de nodige bescherming te bieden tegen stoten, krassen en andere beschadigingen. Bovendien zijn de hoesjes zelf erg stevig en zal het gebruikte leer naar verloop van tijd alleen maar mooier worden. Zo geniet je lang en zonder zorgen van je iPhone en Bugatti hoes!

Snelle levering van je favoriete Bugatti hoes

Je favoriete Bugatti hoes voor iPhone 6/6 Plus versturen we vrijwel altijd nog dezelfde dag zodat je deze een dag later al in ontvangst kunt nemen. In het bestelproces bieden we je de mogelijkheid het artikel achteraf te betalen waardoor je deze eerst zorgvuldig kunt beoordelen. Pas als je 100% tevreden bent betaal je de factuur. Toch niet helemaal tevreden met je Bugatti beschermhoes voor iPhone 6 / 6S Plus? Ook geen probleem. Retourneren kan eenvoudig en indien je de factuur nog niet voldaan hebt, vervalt deze direct bij verwerking van je retour!