Dit product is succesvol toegevoegd aan je winkelwagen

Xtorm externe batterijen

De opladers en batterijen van Xtorm zijn beschikbaar vanaf 2008. Een Nederlandse onderneming zag in dat jaar dat de vraag naar mobiele oplaadoplossingen toe nam. Met een uitgebreide collectie aan opladers en externe batterijen biedt Xtorm je ruime mogelijkheden om langer te genieten van je mobiele apparaten.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Bekroonde powerbanks voor iPhone en iPad

De USB laders van Xtorm zijn bekroond met meerdere awards en bovendien zijn vrijwel alle producten voorzien van een Apple certificatie. Voor Xtorm was dit een bevestiging van de aandacht welke het merk heeft voor de kwaliteit en duurzaamheid van zijn producten. Steeds meer zijn we de invloed van zonne energie terug in de producten van Xtom. Zo kom je nooit meer zonder stroom te zitten en is de stroom die je gebruikt lekker duurzaam!

De batterijen van Xtorm zijn te herkennen aan hun solide bouwkwaliteit en slimme technieken die het laden sneller en makkelijker laten verlopen. De powerbanks van Xtorm zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen waarbij de capaciteit uiteenloopt van kleine back-up tot serieuze stroomvoorziening.