Dit product is succesvol toegevoegd aan je winkelwagen

iPhone batterij cases

De Apple iPhone is een fantastische smartphone die door velen zeer intensief wordt gebruikt. Een lege batterij komt dan ook altijd op een ongewenst moment. Met een battery case kan de batterij van je iPhone altijd en overal worden opgeladen. Zelfs als er geen stopcontact in de buurt is. Dit maakt een iPhone battery case zeer geschikt als je lang onderweg bent.

 

Kies hieronder je iPhone model en bekijk al onze iPhone battery cases

 

 

Een battery case voor alle iPhone modellen

Als je een iPhone langer dan een jaar in gebruik hebt zul je merken dat de batterij levensduur langzaam achteruit gaat. Dankzij onze ruime assortiment verkopen wij ook batterij cases voor oudere iPhone modellen zoals de iPhone 4/4S en de iPhone 5/5S. Een batterij case zorgt ervoor dat de capaciteit aanzienlijk wordt vergroot en je het makkelijk een dag vol kunt houden met één batterijlading.

Kies de iPhone battery case die bij jou past!

Battery cases zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en modellen. Naast het type iPhone waarvoor de case geschikt is, is de capaciteit een belangrijke maatstaf. Er bestaan tegenwoordig ook battery cases die volledig waterdicht zijn. Een waterdichte battery case is zeer geschikt voor gebruik buitenshuis of op vakantie.

Extra bescherming voor onderweg

Naast het leveren van extra energie zorgt een iPhone battery case ook voor extra bescherming. Innovatieve ontwerpen zorgen ervoor dat schokken en stoten probleemloos worden opgevangen om schade aan je iPhone te voorkomen. Zo kun je met een gerust hart de deur uit.