Dit product is succesvol toegevoegd aan je winkelwagen

iPhone Flip Cases

Zorg voor betrouwbare bescherming met één van onze stijlvolle iPhone flip cases. Dankzij de rondom beschermende eigenschappen van dit type hoesje wordt zowel de achterkant van je iPhone als het touchscreen bedekt. Het ruime assortiment van iPhone-Cases.nl bestaat uit iPhone flip hoesjes voor alle iPhone modellen. Kies hieronder het juiste model en vind de flipcase die het best bij jou past!

 

Kies hieronder je iPhone model en bekijk al onze iPhone flip covers

 

 

Alle knoppen en functies goed bereikbaar

Een iPhone flip case is een hoes die eenvoudig te openen is. Door de voorkant verticaal weg te klappen wordt eenvoudig toegang tot het scherm verkregen. Door diverse uitsparingen blijven alle knoppen, poorten en de camera vanuit de hoes bereikbaar. Hierdoor blijven alle functies van je iPhone uitstekend te gebruiken.

Met een flip hoesje kan je iPhone veilig in je tas

Een groot nadeel van een hoesje waarbij enkel de achterkant wordt beschermd is de kans op krassen op het scherm. Omdat een iPhone flip case ook het scherm afdekt, blijft ook het display vrij van krassen. Hierdoor kan je iPhone veilig mee in je tas zonder dat scherpe voorwerpen schade kunnen aanrichten. Omdat veel flipcases voorzien zijn van een magnetische sluiting, zullen ze niet vanzelf open klappen.

Bestel de iPhone Flip Case die bij jou past!

Met ons ruime assortiment flip cases voor alle iPhone modellen, is er altijd wel een passende hoes te vinden. Kies uit verschillende merken, kleuren en modellen en combineer je iPhone flip case met je nieuwste outfit. Een flipcase voor iPhone bestel je bij iPhone-Cases.nl makkelijk en snel online. Je hebt hem bovendien razendsnel in huis zodat je iPhone direct wordt beschermd.