Dit product is succesvol toegevoegd aan je winkelwagen

Heavy Duty iPhone Cases

Als je op zoek bent naar de beste iPhone bescherming dan is een heavy duty case de perfecte oplossing. Een heavy duty hoes biedt volwaardige bescherming tegen vallen en stoten. Hierdoor blijft je iPhone in vrijwel alle situaties vrij van beschadigingen. Zelfs als hij van 2 meter hoog op de grond valt. Bij iPhone-Cases.nl kun je kiezen uit een ruim assortiment heavy duty iPhone hoesjes.

 

Kies hieronder je iPhone model en bekijk al onze iPhone heavy duty hoesjes

 

 

Niet de mooiste maar wel de beste bescherming

Als je ons heavy duty iPhone assortiment bekijkt dan is snel duidelijk dat extreme bescherming en slanke vormgeving niet hand in hand gaan. Deze hoesjes zorgen er dan ook niet voor dat je iPhone mooier wordt. Goed beschermd wordt het toestel gelukkig wel. Veel hoesjes binnen deze categorie zijn daarom opgebouwd uit verschillende lagen. Het gebruik van meerdere materiaalsoorten zorgt voor de beste beschermende eigenschappen. Sommige hoesjes zijn zelfs voorzien van een geïntegreerde screenprotector en zijn hierdoor (spat)waterdicht.

Heavy duty hoesjes voor professioneel gebruik

De beschermende eigenschappen van een heavy duty iPhone case lenen zich perfect voor gebruik buitenshuis. Zeker voor beroepsgroepen waarbij veel buiten wordt gewerkt is een heavy duty hoes ideaal. Ze bieden voldoende bescherming om de kans op beschadigingen tot een minimum te beperken.

Voorkom schade en bestel vandaag nog

”Voorkomen is beter dan genezen” is een uitspraak die alleen geldt als je van tevoren maatregelen treft. Bestel daarom een heavy duty hoesje voordat het te laat is. Het repareren van een iPhone is vrijwel altijd duurder dan de aanschaf van de beschermhoes die de schade had kunnen voorkomen.