Dit product is succesvol toegevoegd aan je winkelwagen

iPhone sleeves

Met een iPhone sleeve of insteekhoesje zorg je ervoor dat je iPhone rondom wordt beschermd. Een sleeve vormt zich als een handschoen om je telefoon zodat krassen en stoten op afstand blijven. Een groot voordeel van een sleeve is dat je iPhone niet in een hoesje zit als je hem bedient. Het nadeel is dat je iPhone op dat moment niet wordt beschermd.

 

Kies hieronder je iPhone model en bekijk al onze iPhone insteekhoesjes

 

 

Voor veel dames de perfecte oplossing

Voor veel vrouwen is een iPhone insteekhoesje de perfecte manier om hun iPhone te beschermen. Omdat zij hun telefoon meestal in hun tas bewaren, neemt de kans op beschadigingen toe. Sleutels en andere scherpe voorwerpen kunnen onderweg krassen veroorzaken op je kwetsbare iPhone. iPhone sleeves zorgen ervoor dat je iPhone vrij blijft van krassen als je hem in je tas opbergt.

Mooi van buiten zacht van binnen

De belangrijkste eigenschap van een sleeve is het beschermen van de iPhone die er in wordt bewaard. De binnenkant is daarom lekker zacht gevoerd voor optimale bescherming. De nauwsluitende pasvorm zorgt ervoor dat het toestel er niet makkelijk uit glijdt. De buitenkant van een insteekhoesje is meestal gemaakt van echt leder of kunstleder. De hoesjes krijgen hierdoor een premium uitstraling.

iPhone sleeves voor alle iPhone modellen

Ons assortiment bestaat uit insteekhoesjes en sleeves voor alle iPhone modellen. Hierdoor weet je zeker dat ook jouw telefoon in aanmerking komt voor stijlvolle bescherming. Omdat wij al onze producten verzenden vanuit ons eigen magazijn, hoef je nooit lang op je bestelling te wachten. Bestel voor 19:00 uur en je bestelling wordt nog dezelfde dag door ons verstuurd. Hierdoor hoef je nooit lang op je iPhone sleeve te wachten en kan je telefoon direct worden beschermd.